Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A szombathelyi színházban is tüntetnek a színházak függetlenségéért

Lehet csatlakozni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mégis megtartják a demonstráció ma este a szombathelyi színházban, az ellenkező hírek ellenére.

Az esti színházi előadás azonban elmarad.

Korábban írtuk:

Mint mi is beszámoltunk róla, felbolydult a magyar színházi világ Tüntetés lesz holnap a színházak autonómiájáért - Ismert színészek videóban tiltakoznak 2019. December 08. 19:38 . Ma tüntetés lesz Budapesten és számos neves színész videóban tiltakozik az ellen, hogy az önkormányzatok helyett a kormány döntene arról, ki vezesse a színházakat.

A szombathelyi Weöres Sándor Színház művészei a nézőkkel együtt csatlakozik a tiltakozókhoz. Ma, hétfőn este, a Liliomfi előadás végén Alberti Zsófi felolvassa a kultúra függetlenségéért, a szabad színházi működés ellehetetlenítése ellen írott petíciót. A szimpatizálókkal és a művészekkel közös fotó is készül, amely azután felkerül a közösségi és egyéb felületekre.

A csatlakozni vágyók 20.15 órakor gyülekezhetnek a színház előcsarnokában. Az esemény 20.20-kor kezdődik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés