Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

10 millió euróból bővítik a felsőpulyai kórházat

A burgenlandi kórházakat üzemeltető KRAGES 2023-ig 10 millió eurót, azaz mintegy 3,5 milliárd forintot invesztál a felsőpulyai kórház fejlesztésébe.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A több ütemben megvalósuló beruházás során elsőként felhúznak egy új kétszintes épületszárnyat, melyben helyet kap majd a pszichoszociális részleg, a Burgenlandi Gondozási Szolgálat vezetőségének irodái, valamint az orvosok szolgálati irodái is - írja az enyugat.hu .

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Hans Peter Doskozil tartományfőnök elmondta, "Az új épület erősíti a tartomány középső részén az ellátást, hozzájárul az intézmények decentralizációjához is. Ezért is kap egy új központot a Burgenlandi Gondozási Szolgálat, és ezért lesz a pszichoszociális szolgálatnak is egy új egysége a felsőpulyai kórházban." Az épületszárny átadása 2021 első negyedévében várható.

Markus Gugler (KRAGES, Technikai részleg), Manfred Degendorfer (Üzleti igazgató, KH Oberpullendorf), Klaudia Friedl (Pflegeservice Burgenland), Dr. Johannes Zsifkovits (Pszichoszociális Szolgálat Burgenland), DGKP Bettina Schmidt, MSc (Ápolóigazgató, KH Oberpullendorf), Prim. Dr. Herbert Tillhof (Orvosigazgató, KH Oberpullendorf), Marco Pauer (Huber Bauges.m.b.H.)
Neumann/KRAGES

A tízmilliós beruházás legnagyobb részét, azaz 5,3 millió eurót azonban nem ez, hanem egy új kórházi konyhaépület megvalósítása teszi ki. Itt helyet kap majd egy étkező és egy rendezvényterem is. A kórházi konyha a tervek szerint 2022-ben indul, teljes kapacitással viszont csak egy évvel később üzemel majd.

A fejlesztés harmadik ütemében a frissen operált betegek számára fenntartott új ébredőt hoznak létre, mely az intenzív osztály közvetlen közelében kap helyet, és közvetlen kapcsolattal rendelkezik majd a kórház központi részéhez. A fejlesztés ezen része 1,7 millió eurós költséggel jár.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés