Nagy divat lett Szombathelyen szétparkolni a gyepet

Egy újabb kávézó, egy újabb szétgányolt rézsű.

Olvasónk hívta fel a figyelmet a szombathelyi Géfin Gyula utcában uralkodó állapotokra. A Gagarin utca és a Géfin sarkán ugyanis tavaly augusztusban nyitott egy kávézó, amelynek vendégei autójukkal előszeretettel parkolnak az út menti füves terülten. Bár a kávézó előtt alakítottak ki parkolásra is alkalmas helyet, az üzlet ezt leginkább teraszként használja. Szerettük volna megtudni, hogy az üzlethelyiség pontosan milyen parkolási feltételekkel kapott működési engedélyt, ám a város részéről egyelőre választ nem kaptunk.

Sár a Géfin Gyula utcában
A napokban leesett sok eső sem kedvezett a helyzetnek

Parkolni egyébként a Gagarin utca ezen szakszán is lehet, mivel tábla nem tiltja a dolgot. Sőt, a Géfin utcában feljebb is le lehet tenni az autókat. Olvasónk egyébként jellemzően felsőbb kategóriás autókat szokott parkolni látni az utca ezen, jól láthatóan teljesen szétjárt, szakaszán.

Sár a Géfin Gyula utcában
Megsínylette a fű a pakoló kautók súlyát

Nemrég egyébként hasonló eset történt a szombathelyi Csónakázó tónál található bisztrónál is. Ott a vendéglő üzemeltetői cölöpöket vertek le, hogy a vendégek ne állhassanak fel a gyepre. Az óta egyébként az üzlet körüli parkolási rend is tisztázódott .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra