Szombathelyiek szedték össze a szemetet az Almássy és a Festetics utca környékén

Az eredmény pedig egy kisebb szemétdomb lett. Volt mit összegyűjteni, az biztos!

Egy olvasónk küldte ezeket a képeket, amiken, első ránézésre úgy tűnik, hogy egy illegális szemétlerakó van. A látszat azonban csal, ez nem egy sunyi szemétlerakó munkája, hanem az Almássy és a Festetics utca környékén lakóké, akik megelégelték, hogy túl sok a szemét körülöttük. Egy nap alatt ennyit sikerült összegyűjteniük:

Olvasó

Nem kell megijedni, a szemét természetesen nem fog ott maradni. Úgy tudjuk, hogy Tóth Kálmán képviselő úr már jelezte a SZOVÁ-nak, hogy szállítsák el a szemetet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem