Szimpátiatüntetést szerveznek Jordán Tamásért

Március 2-án, csütörtökön 17-órától Ön is kiállhat Jordán Tamásért és a szombathelyi társulatért. Helyszín a városháza előtti tér.

Ahogy a Facebookon terjedő esemény felhívásában olvasható, a V, mint Vas és az Éljen Szombathely! Egyesület március 2-án, csütörtökön 17-órától, a Fő téren, a városháza előtt közös szimpátiatüntetést szervez Jordán Tamásért. Annak érdekében, hogy az aznap ülésező képviselő-testület Puskás Tivadar azt javasolja, hogy a közgyűlés nyilvánítsa eredménytelennek a WSSZ igazgatói pályázatát 2017. February 24. 18:43 az új pályázat kiírása helyett a színházalapító igazgatót, Jordán Tamást nevezze ki újabb öt évre.

Egy kép 2008-ból, az alakuló társulati ülésről
sadness

A szervezők pártállástól függetlenül várnak minden színházkedvelőt a békés tüntetésre, akinek fontos, hogy

Szombathelyen továbbra is egy olyan ember kezében legyen a színház vezetése, akinek köszönhetően városunk színháza nem csupán egy intézmény, hanem egy virágzó szellemi műhely!

A demonstráció, jelzik a szervezők, egyben köszönetnyilvánítás is Jordán Tamás felé:

városunk kultúrájáért végzett áldozatos munkájáért.

Ha egyetért azzal, hogy még öt évig Jordán Tamás irányíthassa tovább a WSSZ-t, ha szereti a társulatot, csatlakozzon az eseményhez! Itt!

Az előzményekről röviden csak annyit, hogy Puskás Tivadar tegnap azzal a javaslattal rukkolt elő, Puskás Tivadar azt javasolja, hogy a közgyűlés nyilvánítsa eredménytelennek a WSSZ igazgatói pályázatát 2017. February 24. 18:43 hogy a szombathelyi közgyűlés nyilvánítsa eredménytelennek az igazgatói pályázatot, mert a szakmai bizottság nem értékelhette a benyújtott anyagokat. (Vagyis az egyedülit, Jordán Tamás pályázatát, mert a jobboldalhoz köthető tagok ezt a napirendi pontot meg se szavazták.) Annak ellenére tette ezt a polgármester, hogy Törőcsik Mari és a Nemzet Színészei Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze videoüzenetben áll ki Jordán Tamás mellett 2017. February 24. 17:55 , a WSSZ teljes színészi gárdája Trokán Pétertől Kiss Marin át a szombathelyi társulat 100 százaléka Jordán Tamást akarja 2017. February 20. 08:59 és a szombathelyi nézők 9700 lájkot várnak szombathelyi színházalapító Jordán Tamásnak 2017. February 13. 13:59 egy emberként állnak ki Jordán Tamás mellett. Nem ér fel mindez egy szakmai bizottsági véleményezéssel?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra