Súlyos baleset Őrimagyarósdon - Frissítve

A Skodát vezető középkorú nő megsérült, a mentők kórházba szállították.

Oszlopnak csapódott és felborult egy személygépkocsi Őrimagyarósdon a Dózsa György utcában, az 1-es km-szelvénynél, egy személy megsérült, további két személy súlyosan sérült, őket a zalaegerszegi kórházba szállították. Teljes útzár a Dózsa György úton, még egy órán keresztül - jelentette nekünk egy olvasónk.

Oszloptörés Őrimagyarósdon
nyugat.hu

Frissítés

Időközben kollégáink is megérkeztek a helyszínre, tőlök tudjuk, hogy kedden délután oszlopnak hajtott egy Skoda Őrimagyarósdon, megsérült a sofőr.

Őrimagyarósdon a Dózsa György úton haladt a település központja felé egy Skoda személyautó, amikor eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba és az út szélén nekihajtott egy betontalapzatú oszlopnak. A jármű az ütközés erejétől a tetejére borult, az oszlop pedig kitört. A Skodát vezető középkorú nő megsérült, a mentők kórházba szállították.

Oszloptörés Őrimagyarósdon
nyugat.hu

Az autó egy telekommunikációs kábelt tartó oszlopot döntött ki, aminek a helyreállítását megkezdték. Információink szerint a Skoda sofőrje éjszakás műszakban dolgozik, valószínűleg elaludt a volánnál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem