150-nel száguldozott, majdnem elütött két biciklist ez az eszement BMW-s

A szombathelyi körforgalomnál majdnem belement egy autóba is, amikor Herényből tartott a Vadász vendéglő felé, aztán... - olvasónk jelenti.

Az illető már a körforgalomnál majdnem belement olvasónk autójába, amikor Herényből tartott a Vadász vendéglő felé. Majd a 40-es előzni tilos táblánál 150-nel száguldott el mellettük, alig fért be a járdaszigetnél, két biciklit majdnem elütve, akik utána is néztek, és mondták a magukét.

A két suttyó meg örül magának az új BMW-ben

Olvasónk üzeni az eszemet srácoknak: "a várandós feleségem megijedt miatta, és hogy az a két biciklis is egy pár volt, és nem akarnak meghalni miattuk!"

Ilyenkor a rendőrök sehol persze, jegyzi meg még olvasónk: "már heti szinten belefutok egy ilyenbe, a hét elején egy másik autós csinálta ezt a Rohoncin, külső sávban 100-al , majd a végén a Hídnál bevágott mindenki elé, ha ott a zebrán lelép valaki, egyből szörnyethal.

Ez Szombathely, a Pannonia Ring nem erre van! - tesszük mi is hozzá, mert való igaz, mi is nem egyszer kaptunk ilyen autósok miatt majdnem szívinfarktust!

kép
Olvasó
kép
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem