Zavarok a Telekom-szolgáltatásokban

Mind a földi, mind a mobiltelefonok behaltak Szombathelyen.

Hogy mekkora a baj, azt egyelőre nem lehet tudni, de tapasztalatunk szerint komoly problémák vannak a Telekom szolgáltatásaival Szombathelyen.

Munkatársaink a belvárosban kb. egy órával ezelőtt tapasztalták, hogy a cég mobilszolgáltatásai akadoznak a belvárosban, és „behaltak” a földi telefonvonalak is.

Pixabay.com

Olyan híreket is hallottunk, hogy egy építkezésen egy kábelt vágtak át a megye egy másik városában, de ez egyelőre nem hivatalos információ.

Lapunk kérdésekkel fordult a céghez, amint válaszokat kapunk, frissítjük az írásunkat.

Frissítés:

A Magyar Telekom Vállalati kommunikációs igazgatósága hétfőn délelőtt fél 11 körül lapunknak az alábbi tájékoztatást adta:

"Két különböző helyszínen, egymáshoz közeli, de eltérő időpontban bekövetkezett kábelhiba miatt Szombathelyen és környékén reggel óta szünetelnek a vezetékes és mobilszolgáltatások a Telekom hálózatán. A műszaki hiba elhárítását a Magyar Telekom nagy erőkkel megkezdte, a hiba elhárításáig ügyfeleink szíves türelmét és megértését kérjük! A szolgáltatások várhatóan 2 órán belül újra elérhetőek lesznek."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech