Szórakozol?

Házi felmérést készítettek a szombathelyi Berzsenyi Dániel Főiskola diákjai. Arra voltak kíváncsiak, hogy hol töltik szabadidejüket a diákok, és elégedettek-e a város szórakozási lehetőségeivel. Hát lássuk a végeredményt!

Kíváncsiak voltunk, hogy hol töltitek a szabadidőtöket, és elégedettek vagytok-e a szórakozási lehetőségekkel. Készítettünk nektek múlt héten egy 13+1-es, nem gól-totót, szimpla kérdőívet.

Hát lássuk a végeredményt!

Megrohamoztuk a klubbot, a kolikat, de az utcán és a folyosókon is áldozatokra vadásztunk.

A megkérdezettek száma 126 fő volt, ebből 90 lány és 36 fiú!

Jó jel, hogy minden héten jártok szórakozni. Elsősorban a diszkókat és mozikat látogatjátok. Kevesen néztek be a színházba! Ez főleg a fiúkra igaz! A táncolni vágyók többsége azonban hetente egyszer biztos felkeres egy diszkót. Volt, aki heti háromszor is táncra perdült. A választék is színesnek bizonyult: aranyérmes a Papaya lett, a Romkert levonult az ezüstérmes és a Végállomás a bronzérmes helyre. Érdekességként leírom, hogy a fiúk 70százaléka a Romkertet húzta alá.

Hogy ki hol érezte magát a legjobban, az sok mindentől függött, pl. társaságtól, kedvtől, az alkohol szintjétől szórakozóhelytől. Nem jutottatok dűlőre a színvonal kérdésében sem. 50-50 százaléka volt az elégedettek és az elégedetlenek aránya. Sokan írtátok, hogy: szeretnétek más, modernebb zenéket hallgatni, zavaró, hogy nagy a tömeg, de voltak, akiknél az árak voltak magasak. Egyhangúan elutasítottátok az áremelést. (Oka: nincs összhangban a színvonallal!)

Hogy ki mennyit költ a diszkóban, az főleg a pénztárcátok vastagságától függött. Átlagban 500-3000 Ft-ot mulattok el egy éjszaka. (Ez nem rossz.) Sajnos ennek a 90 százaléka alkoholra megy el. Nagyon kevesen húztátok alá az üdítőt. A diszkók színesítésére sok ötletetek volt. Megmártóznátok a habban és a go-go girlök és a Chip and Dale fiúk sem lennének rosszak. Az illemhely használatának a díját jó lenne beépíteni a belépőbe.

Az utolsó kérdésben kíváncsiak voltunk, mi a véleményetek a Papayáról? 80 százaléka válaszolta, hogy nem szereti. Az okok a következők voltak: kicsi, sokan vannak, a zene lehetne modernebb, de sokan szeretnétek több nosztalgikus zenét is hallgatni. A lányok panaszolták, hogy sok a katona. (Miért rossz ez?)

Így, ha végignézem a válaszaitokat, most már csak azon a kérdésen gondolkodom, hogy ha nem szeretitek a Papayát, miért látogatjátok ilyen nagy számban?:

Németh Tünde

A cikk a Frissítő újság hasábjain jelent meg.
További Frissítő cikkek

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kultúra