2023-ban nem lesz Volt Fesztivál Sopronban

Kemény pénzügyi okai vannak.

„Már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni és sajnos, a bizonytalan gazdasági helyzetben jelenleg nincs lehetőségünk a VOLTot olyan színvonalon megszervezni, ahogy azt a közönség korábban megszokta.

Ezért - nagy szomorúságunkra - 2023-ban elmarad a VOLT.

- olvasható a fesztivál Facebook-oldalán.

A Telex.hu számol be arról, hogy az ügyben megszólalt Sopron polgármestere is. Farkas Ciprián azt mondta, tudomásul veszik a döntést, és bízik abban, hogy a nehezebb időszak elteltével ismét otthont adhatnak majd a fesztiválnak.

Volt Fesztivál 2022
Németh Richárd

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy néhány magyarországi nagyfesztivál veszteséges lett. Lapunknak a közelmúltban úgy nyilatkozott egy Vas megyei koncertszervező, hogy - főként a zenekari gázsik növekedése miatt - vidéken szinte lehetetlen nyereséges koncerteket szervezni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra