„Miniszterelnök úr! Feltehetünk egy kérdést?” - Vasváron kampányolt Orbán Viktor, mi is ott voltunk

Nem sikerült a sajtó előtt teljesen titokban tartani a Vas megyei kampányeseményt, ahol még egy TEK-es kisbusz is megsérült. A Nyugat.hu stábja pedig a helyszínen forgatott.

Május 23-án Orbán Viktor országjárása elérte Vas megyét is, ezúttal Vasváron tartott kampánybeszédet a miniszterelnök. A Tretter kertbe várták azokat a szimpatizánsokat, akik regisztráltak az eseményre. Némi alkudozás után a Nyugat.hu stábjának is sikerült bejutni a rendezvényre, ahol Orbán Viktort nem, de az érdeklődőket sikerült megszólaltatnunk.

Orbán Viktor
Egy kis idő után beengedték a sajtót is. Kattintson a további képekért!
Mészáros D. Zsolt

Ami Orbán Viktor beszédét illeti, sok témát érintett, felidézte, hogy 22 éve járt utoljára Vasváron, megköszönte Tóth Balázsnak, Vasvár polgármesterének a hosszú évek kitartó munkáját, és arra biztatott mindenkit, ismét szavazzanak rá.

Orbán Viktor
Egy kis idő után beengedték a sajtót is. Kattintson a további képekért!
Mészáros D. Zsolt

Szó esett az ellenzékről is, akik a háborúpárti nyugati hatalmak zenéjére táncolnak, míg a magyar kormány is táncol, csak ők a saját zenéjükre. Kiemelte, annak ellenére, hogy a baloldali pártok háborúpártiak a baloldali emberek is ugyanúgy a békére vágynak, csak a képviselőik nem.

A másik sarkalatos pont a beszédben a háborús infláció volt. Orbán próbálta közérthetővé tenni, hogy bár a front messze van, de ettől még érezteti a hatását, bizalmatlanságot kelt a befektetők körében, és ezért emelkedtek az árak. Ezért kell az inflációt letörni, hogy maradjon pénz másra is.

A miniszterelnök szavai értő fülekre találtak a jelenlévők körében, többször megtapsolták, nevettek a poénjain. Éppen ezért figyelmeztetett mindenkit, hogy a kampányban a legnagyobb hátrány a rutin.

Profán dolog amit mondok, elnézést! De, itt a test kevés. Szerelem is kell! Ha nincs szenvedély, akkor nem lesz ebből házasság.

- ezt a hasonlatot hozta fel példának.

Orbán Viktor
Megtapsolták, nevettek a poénjain. Kattintson a további képekért!
Mészáros D. Zsolt

A beszéd után még szóba elegyedett az összegyűltekkel, majd ahogy jött, úgy távozott a konvojával. Illetve annak csak egy részével, mert a TEK egyik kisbusza parkolás közben némi afférba került egy helyközi volánbusszal, így meg kellett várniuk a baleseti helyszínelőt.

A Tretter kertben készült videónkat pedig itt nézhetik meg:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet