Saját várost épít Elon Musk

Modern lakásokat fog építeni a világ egyik leggazdagabb embere egy vadiúj városban, melyet aztán olcsón bérbe adna dolgozóinak.

Elon Musk már annyi fába vágta a fejszéjét, hogy azt szinte lehetetlen követni. Nagy dolgait, mint a Tesla, a SpaceX vagy a Twitter, persze könnyű szemmel tartani, de ott van még a Boring Company vagy a Neuralink is érdekeltségeként. Ezek mellé jön még a The Wall Street Journal jelentése szerint egy saját város, ahol alkalmazottai élhetnének, írta meg a First Class.

Musk városának - amit Snailbrooknak hívnak majd - építése már zajlik is. A texasi Austintól 56 kilométerre fekszik, és gyakorlatilag minden az övé lesz. A kissé utópisztikus hangulatú városban modern házak épülnek majd úszómedencével és edzőteremmel. Az ingatlanokat a piaci árnál olcsóbban vehetik bérbe a világ egyik leggazdagabb emberének dolgozók, aki mindent felügyelni fog majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech