Saját várost épít Elon Musk

Modern lakásokat fog építeni a világ egyik leggazdagabb embere egy vadiúj városban, melyet aztán olcsón bérbe adna dolgozóinak.

Elon Musk már annyi fába vágta a fejszéjét, hogy azt szinte lehetetlen követni. Nagy dolgait, mint a Tesla, a SpaceX vagy a Twitter, persze könnyű szemmel tartani, de ott van még a Boring Company vagy a Neuralink is érdekeltségeként. Ezek mellé jön még a The Wall Street Journal jelentése szerint egy saját város, ahol alkalmazottai élhetnének, írta meg a First Class.

Musk városának - amit Snailbrooknak hívnak majd - építése már zajlik is. A texasi Austintól 56 kilométerre fekszik, és gyakorlatilag minden az övé lesz. A kissé utópisztikus hangulatú városban modern házak épülnek majd úszómedencével és edzőteremmel. Az ingatlanokat a piaci árnál olcsóbban vehetik bérbe a világ egyik leggazdagabb emberének dolgozók, aki mindent felügyelni fog majd.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech