Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

29 szombathelyi is megmérette magát a Budapest Félmaratonon

Találunk köztük ismerős neveket is.

Vasárnap rendezték a 38. Wizz Air Budapest Félmaratont, ahol 29 szombathelyi versenyző is elindult.

Az eredménytábla szerint közülük a legeredményesebb Kivés Bendegúz lett, aki 1 óra 17 perc alatt futotta le a távot. Őt követi Bognár Csaba és Kulcsár Bence, ők 1 óra 40, illetve 1 óra 41 perc alatt értek célba. A következő legjobb eredményt Valentyik István érte el 1 óra 45 perc 5 másodperc alatt teljesítette a távot.

De a listán találjuk Czeglédy Csaba városi képviselőt is, aki 1 óra 45 perc 22 másodperc alatt futotta le a félmaratont. Ezzel az idővel a szombathelyi indulók között az ötödik helyet szerezte meg.

A szombathelyieket hét női versenyző képviselte. Közülük a legjobb eredményt Varasdy Edit nyújtotta, aki 2 óra 1 perc 11 másodperc alatt ért célba.

Érdekesség, hogy két külföldi állampolgárságú versenyző is indult a szombathelyiek között.

A versenyen a hivatalos Facebook-oldal tájékoztatása szerint több mint tízezren indultak. A Félmaraton Magyar Bajnokság női kategóriájában az első helyen Nagy Julianna (1:18:23) végzett, a férfiaknál pedig Lomb Ádám (1:04:57) lett az első. Abszolút kategóriában kenyai versenyzők értek először célba, a nőknél Philice Cheboriot (1:14:36), míg a férfiaknál Albert Kipkorir (1:04:08).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra