Jégpáncél borítja a Borostyánkő mögötti parkolót Szombathelyen

Nem egy sikertörténet az itteni hóeltakarítás.

"A Borostyánkő Áruház parkolója mellett lakunk, több éve itt parkolunk. Amióta itt lakunk (kb.15 éve), nem sikerült soha megoldani a hó eltakarítást. A napra bízzák" - írja olvasónk.

Szombathely, Borostyánkő parkoló
olvasó

Majd így folytatja: "Napközben kicsit felolvadt, jó vizes lett minden, aztán estére, ahogy ismét fagyni kezdett, egy jó kis jégpáncél borította be az egészet.

Szombathely, Borostyánkő parkoló
olvasó

Este (8 körül) találkoztam két Szova munkatárssal itt a parkolóban - ők mondták, hogy a KPM dolga tisztán tartani... Hát nem sikerül. Legalább a hó (vagy jég) eltakarja a rengeteg repedést, kátyút, gödröt.

Szombathely, Borostyánkő parkoló
olvasó

És nem, nem a mostani városvezetést szeretném ezzel szidni - ez már 15 éve így megy. A körzet képviselője (aki már több ciklus óta ugyanaz) valamit tehetne az ügyért. És nem mellékesen: 320 Ft egy óra parkolás. Miért is?"

Szombathely, Borostyánkő parkoló
olvasó

Frissítve:

Borostyánkő Áruház parkolója, mivel fizetős parkoló, ezért a SZOVA Zrt. kezelésében van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem