Sorra tiltja le a felhasználókat a Facebook és a Messenger

Nehéz követni a Meta logikáját.

Ismeretlen funkcióra hivatkozva korlátozza a felhasználókat a Facebook – írja a 24.hu.

A lap több munkatársa és a munkatársak ismerősei is arról számoltak be, hogy a közösségi oldal tiltós/blokkolós üzenettel fogadta őket szerda reggel.

Ebben az áll, hogy egy funkciót a „megengedettnél intenzívebben használtak”.

Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem közli a Meta. A lap azonban úgy gondolja, hogy a cég akkor kezdi el „büntetni” a felhasználókat, ha rövid időn belül több linket osztanak meg a Messengeren keresztül.

Szerkesztőségünkben egyelőre nem tapasztaltunk hasonlót.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech