Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Szilveszteri képözön

Hatalmas képgalériával kezdi a 2009-es évet a Nyugat.hu, végigjártuk a legnagyobb szilveszteri bulikat Szombathelyen, és kiruccantunk Kőszegre is.

Elsőként a belvárosban lévő Citylife-ba tértünk be, itt már jóval éjfél előtt megteltek a boxok emberekkel, és a táncteret is hamar birtokba vették a bulizók.

Citylife Szilveszter
Citylife Szilveszter
Horváth Balázs
Hírek, vélemények, tudás.
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Második állomásunk a Country Club volt, ahol inkább a harmincas korosztálytól felfelé találtunk embereket, akik DJ Szúnyog zenéire táncolva léphettek át az újévbe.

Country Club Szilveszter
Country Club Szilveszter
Horváth Balázs

Az éjfél a leginkább a fiatalok által kedvelt Bambusz Clubban ért minket, itt épp Dred zenélt az összegyűlt embereknek.

Bambusz Club Szilveszter
Bambusz Club Szilveszter
Horváth Balázs

Természetesen nem hagyhattuk ki Szombathely legnagyobb szórakozóhelyét, a Romkert Clubot sem, ahol a felső szinten a házigazda DJ Roland modern tánczenéket, míg egy emelettel lejjebb Shongi kicsit retrósabb zenéket játszott.

Romkert Club Szilveszter
Romkert Club Szilveszter
Horváth Balázs

A Palace Caféban is szép számmal gyűltek össze ünneplők, természetesen itt is jópár képet készítettünk.

Palace Café Szilveszter
Palace Café Szilveszter
Horváth Balázs

Ráadásként kiruccantunk egy képgaléria erejéig Kőszegre is, ahol a város szélén lévő Club Flash-ben készítettük el utolsó galériánkat.

Club Flash Szilveszter
Club Flash Szilveszter
Horváth Balázs

A Nyugat.hu minden kedves olvasójának sikerekben gazdag boldog újévet kíván!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Így szilvesztereztünk: körbebuliztuk Szombathelyet (Képgaléria-özön)

Szombathely Fő terén hajnali egykor pezsgővel, polgármesteri köszöntővel és persze a városi tűzijátékkal fogadtuk 2008-at. Fotósaink az estét különböző szórakozóhelyeken töltötték, íme az eredmény...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria

Tovább az oldalra