Szilveszteri képözön

Hatalmas képgalériával kezdi a 2009-es évet a Nyugat.hu, végigjártuk a legnagyobb szilveszteri bulikat Szombathelyen, és kiruccantunk Kőszegre is.

Elsőként a belvárosban lévő Citylife-ba tértünk be, itt már jóval éjfél előtt megteltek a boxok emberekkel, és a táncteret is hamar birtokba vették a bulizók.

Citylife Szilveszter
Citylife Szilveszter
Horváth Balázs

Második állomásunk a Country Club volt, ahol inkább a harmincas korosztálytól felfelé találtunk embereket, akik DJ Szúnyog zenéire táncolva léphettek át az újévbe.

Country Club Szilveszter
Country Club Szilveszter
Horváth Balázs

Az éjfél a leginkább a fiatalok által kedvelt Bambusz Clubban ért minket, itt épp Dred zenélt az összegyűlt embereknek.

Bambusz Club Szilveszter
Bambusz Club Szilveszter
Horváth Balázs

Természetesen nem hagyhattuk ki Szombathely legnagyobb szórakozóhelyét, a Romkert Clubot sem, ahol a felső szinten a házigazda DJ Roland modern tánczenéket, míg egy emelettel lejjebb Shongi kicsit retrósabb zenéket játszott.

Romkert Club Szilveszter
Romkert Club Szilveszter
Horváth Balázs

A Palace Caféban is szép számmal gyűltek össze ünneplők, természetesen itt is jópár képet készítettünk.

Palace Café Szilveszter
Palace Café Szilveszter
Horváth Balázs

Ráadásként kiruccantunk egy képgaléria erejéig Kőszegre is, ahol a város szélén lévő Club Flash-ben készítettük el utolsó galériánkat.

Club Flash Szilveszter
Club Flash Szilveszter
Horváth Balázs

A Nyugat.hu minden kedves olvasójának sikerekben gazdag boldog újévet kíván!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Így szilvesztereztünk: körbebuliztuk Szombathelyet (Képgaléria-özön)

Szombathely Fő terén hajnali egykor pezsgővel, polgármesteri köszöntővel és persze a városi tűzijátékkal fogadtuk 2008-at. Fotósaink az estét különböző szórakozóhelyeken töltötték, íme az eredmény...

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria