Splitben edzőtáborozik Fazekas Róbert – Blogot ír a Nyugaton

Vasárnaptól Horvátországban edzőtáborozik Fazekas Róbert, a Haladás VSE diszkoszvetője. A spliti időszak az egyik legfontosabb része az atléta felkészülésének. Az Európa-bajnok atléta blogját nálunk olvashatják.

Fazekas Róbertet és stábját ideális körülmények fogadták Horvátországban. A jó idő és az ismerős környezet sokat lendíthet az itthon sokszor súlyos mínuszokban készülő atlétának. Bár a viharok és villámok a horvát tengerpartot sem kerülik el. A diszkoszvető évek óta a világhírű üdülőhelyen, Splitben edzőtáborozik. Az edzéstervén ezúttal sem változtatott. Napi két tréninggel készül az augusztusi, berlini világbajnokságra. Ha marad még ereje, lehet szó egy tengerparti sétáról is.

Fazekas Róbert nemrég sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a vb-n szeretne dobogóra állni. A hírek szerint nagyon jó formában van.

Ide kattintva olvashatja Fazekas bolgját.

Fazekas Róbert elkezdte az edzéseket
Tekintse meg Fazekas egyik szombathelyi edzését képekben!
sadness
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Fazekas Róbert – Berlinen át Londonig

Elég csak ránézni honlapunkra, hogy a „Szúnyoggal” történt események öt éves történetét lássuk. Elég ma szemébe nézni, hogy megjelenjék a jövő. Pedig nem vagyunk látnokok.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport