Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

6,2 millióból új zebrát kapnak a sárváriak

A Sársziget és Kertekalja utcák csatlakozásánál.

Sárvár hivatalos Facebook-oldalán számoltak be arról, hogy korábban több lakó is jelezte, hogy veszélyes a gyalogos közlekedés a Sársziget utcában a nagy forgalom miatt, így elkélne egy zebra a Szent Miklós-templomnál. Most pedig úgy néz ki, teljesül is kívánságuk, ugyanis elkezdték a gyalogátkelőhely kiépítését a Kertekalja utca csatlakozásánál.

Mint írják, először a Magyar Közútkezelővel kellett egyeztetniük, majd következhetett a gyalogátkelő megtervezése, aztán a kivitelezése is. Így a Sársziget és Kertekalja utcák csatlakozásánál 3 méter széles átkelőhely készül.

Facebook/Sárvár Lendületben

A gyalogos átkelőhely mindkét oldalán lesz 1-1 darab 6 méteres acél kandeláber is, hogy megfelelő világítás is legyen.

Facebook/Sárvár Lendületben

A munkálatok utolsó lépéseként két fényvisszaverős „Gyalogos-átkelőhely” jelzőtábla is kikerül és a zebra előtt minden irányból „Forgalomi rend változás” előjelző táblákat is kitesznek három hónapra.

A projekt bruttó összköltsége 6,2 millió forint.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra