Eddig: 352 020 / 3 000 000 Ft, 20 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

WSSZ: Az első képek a 9700 premierjére érkező vendégekről

„Este színházba megyünk!” – ez az a mondat, amivel ma nagyon sokan eldicsekedtek Szombathelyen. Ma került sor a Weöres Sándor Színház 9700 c. darabjának premierjére, ami igazi mérföldkő a szombathelyi színháztörténelemben. Első galériánkban a vendégeket kaptuk lencsevégre, akik között sok ismert szombathelyi polgárt felfedeztünk, de lesz még képünk bőven a darabról és a közönségről is.

Színház a középpontban

Ma nagyon sok ember gondolatai forogtak a színház körül. Sokan vannak, akik nem hitték néhány éve, hogy valóban eljön ez a pillanat, de a 9700 telt házas premierje igazi bizonyíték arra, hogy a város jó úton halad színházügyben. Bőséges képgalériánkban a Weöres Sándor Színház első darabjának premierjére érkező vendégek tekinthetők meg, de hamarosan kritikával és még bővebb galériával is jelentkezünk. Ezen galériánk megjelenésekor még javában tart az első felvonás, mire a nézők hazaérnek, már láthatják magukat oldalainkon. Kérjük ne rejtsék véka alá véleményüket a darabról, a színészekről és a színházkérdésről sem.

A Weöres Sándor Színház 9700 c. darabjának premierje előtti percek
A Weöres Sándor Színház 9700 c. darabjának premierje előtti percek
Tánczos Mihály

Adatok, érdekességek

Írunk arról, amit tudni érdemes.
Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Aki még nem járt a társulat honlapján, annak ajánljuk, tegyenek egy kiruccanást a www.wssz.hu oldalra. Rengeteg kép, információ és érdekesség vár ott a színházbarátokra és azokra, akik ezután terveznek megismerkedni a színház világával.

A Weöres Sándor Színház 9700 c. darabjának premierje előtti percek
A Weöres Sándor Színház 9700 c. darabjának premierje előtti percek
Tánczos Mihály

Frissítés: Néhány felvétel a premier utáni pillanatokról , önfeledt ünneplésről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Szombathely a Kultúra Magyar Városa

A megyejogú városok közül Szombathely lett a Kultúra Magyar Városa 2009. cím birtokosa. A pályázat eredményét pénteken délután jelentette be az oktatási és kulturális miniszter.

Weöres Sándor Színház: 9700 – műfaja csapatjáték

Jordán Tamás annyiban már mindenképpen beváltotta ígéretét, hogy közönségdarabot kaptunk. A Weöres Sándor Színház első darabjának teljes második felvonását még a bemutató előtti egyik próbán láttuk. A habkönnyű 9700 egészen biztos, hogy a szombathelyieknek és nem a fővárosi kritikusoknak készült.

Így zajlanak a 9700 próbái!

Január 16-án láthatja a közönség az új szombathelyi színház első darabját, a 9700-at. A város történetét bemutató vígjáték előkészületei már teljes erővel zajlanak. Elmentünk a jelmezes próbára, hogy Önök is láthassák, mi készül a Weöres Sándor Színházban.

Beszélgetés Kiss Mari színésznővel

„Ez a fajta színházi munka és létezés hiányzott az életemből...” – Mosolyog, sugárzik, belülről is. Öröm hallgatni. Először a próbáról faggatom, aztán belemelegszünk a beszélgetésbe, és a mindennapokba.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Galéria

Tovább az oldalra