Eddig: 423 520 / 3 000 000 Ft, 30 támogató. Még11nap.
Légy része az igazságnak!

Ittasan, érvényes jogosítvány nélkül vezetett. Elkapták

18 közlekedési balesetről érkezett bejelentés a vasi rendőrökhöz.

Az elmúlt 72 órában öt ittas járművezetővel szemben intézkedtek a vasi rendőrök, valamint 18 közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Egy, súlyos és kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra, valamint tizenöt, anyagi kárral végződött baleset helyszínén is intézkedtek a rendőrök.

Öt olyan járművezetőnél pozitív értéket mutatott az alkoholszonda. Közülük egy férfi Szombathelyen szenvedett balesetet elektromos rollerrel a pénteki nap folyamán. Az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyebben sérült. Egy segédmotor-kerékpáros anyagi káros balesetet okozott Szombathelyen, szombaton.

Egy horvátzsidányi nővel szemben pedig Nemescsó térségében mutatott pozitív értéket az alkoholteszter. Az egyenruhások megállípították, hogy a nő vezetői engedéllyel sem rendelkezik. Utasa pedig a tulajdonos engedélye nélkül hozta el a gépkocsit Lukácsházáról.

A nővel szemben ittas vezetés miatt büntetőeljárást, valamint engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárást indítottak, míg a férfival szemben jármű önkényes elvétele elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra