Teltház és szerelmes hangulat - Ilyen volt a Szép nyári nap musical a szombathelyi sportházban

A 70-es éveket idézte az előadás. Hoztunk képeket.

Megtelt az Agora Művelődési és Sportház a Szép nyári nap (Neoton musical) előadásra. A hetvenes évekbe repülhetett vissza a közönség a jól ismert Neoton slágereknek köszönhetően.

Szép Nyári Nap az Agorában
Megtelt a szombathelyi sportház
Nagy Zoli

A bácsszentmáriai építőtáborban játszódik a történet, ahol a fiatalok korán kelnek, sőt még reggeli torna is van meg munka a paradicsom-feldolgozóban, de leginkább szórakozni akarnak: táncolni, énekelni, egymást ugratni, és megtalálni a szerelmet. A cél egy emlékezetes nyár, a vasárnapi pedig egy emlékezetes előadás volt, amiről itt vannak fotósunk képei.

Szép Nyári Nap az Agorában
Kattintson a további képekért
Nagy Zoli
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra