Parkolónak használja a buszmegállót ez a két autó Szombathelyen

A páratlanságnak is van határa!

Értjük és osztjuk olvasónk, Mészáros Szabolcs felháborodását: az általa küldött fotón két autó parkolt a buszmegállóba. Oda, ahol egyébként emberek várakoznának. A felvétel Szombathelyen a Szövő utcában készült. Szabolcs szerint minden nap otthagyja valaki az autóját a 29-es házszám előtti megállóban.

Egyesek parkolónak használják a Szövő utcai buszmegállót Szombathelyen
Olvasó / Mészáros Szabolcs

Nem csak a parkolással vannak gondok Szombathelyen. A körforgalom működését KRESZ-kisokos: hogyan használjuk a körforgalmat? 2016. May 17. 07:56 sem árthat egyeseknek átismételni, de a kerékpárosok sem Kisokos bringásoknak: mit szabad, mit nem szabad két keréken? (Frissítve!) 2016. April 25. 07:45 panaszkodhatnak ha a szabálytalan közlekedésről van szó.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem