A föld árnyéka Pac-Manként beleharapott egyet a holdunkba

Olvasónk meg is örökítette fotókon.

Sajnos a teljes holdfogyatkozást Magyarországról nem lehetett látni, de olvasónk pár fotón így is elcsípett egy kis részletet a jelenségből.

Holdfogyatkozásról Holdfogyatkozás lesz a jövő héten May 10. 15:47 akkor beszélünk, mikor a Nap, a Föld és a Hold egy egyenesbe esik és a Föld hatalmas árnyékkúpja kitakarja a napfényt.

Holdfogyatkozás, olvasói fotók
Kattints még több képért!
Olvasó/Lakotárné Lőrincz Edit

A következő holdfogyatkozásra november 8-ig kell várni. De a rossz hír, hogy hazánkban ez már nem lesz látható. Ezért, ha lemaradt róla és tuti nem fog elutazni novemberben mondjuk a Csendes-óceáni szigetvilághoz, olvasónk fotóin megnézheti az égi jelenséget.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem