A legnépszerűbb magyar karácsonyi dalt a Piramis írta

Emlékszik még rájuk? És az Ajándék című dalra?

A Piramis együttes Ajándék című dala az utóbbi évek első számú hazai karácsonyi slágere. Az Artisjus először készítette el a legnépszerűbb hazai karácsonyi dalok toplistáját, ezen a listán az első helyen álló Piramis-dal mellett számos popdal és egy gyerekdalként számon tartott szerzemény, Weöres Sándor egy versének feldolgozása is helyt kapott, közölte a legnagyobb szerzői és lejátszási zeneadatbázissal rendelkező Artisjus pénteken az MTI-vel.

A Piramist követi Katona Klári Legyen ünnep című dala. Ezután jön Zséda A szürke patás című szerzeménye. De a listán ott van a TNT zenekar Fehér karácsony címú dala is.

További slágerek: Add tovább (Csondor Kata; Madarász Gábor és Szabó Ágnes, a Ha elmúlik karácsony (Neoton Familia; Hatvani Emese, Jakab György, Pásztor László), az Esti ének (Bagossy Brothers Company; Bagossy László, Bagossy Norbert, Bartis Szilárd, Kozma Zsombor, Tatár Attila), a Csillagszórás (Dés László, Geszti Péter), és a Száncsengő (Bojtorján; Buchwart László, Kemény Győző, Pomázi Zoltán, Vörös Andor Bálint, Weöres Sándor).

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra