A piaci fenyőárusok nem vitték túlzásba a visszaáru-logisztikát

A lakótelep tárolói így már nagyon hamar megteltek nullkilométeres karácsonyfákkal.

Olvasónk juttatott el hozzánk morgolódó üzenetet.

Ezért:

Fenyőfák kidobva
Olvasónk: Zsolt

Nálunk már a piaci fenyőfa tároló tele van.... Xmas is over! Gondolom a faárusok nem vitték haza, hanem kidobálták a fákat...

Fenyőfák kidobva
Olvasónk: Zsolt

Az árusok helyébe gondolva magunkat, valószínű, 24-én ők is siettek már haza, ezért nem nyűglődtek azzal, hogy elvigyék a fákat a... Hova is? Ilyenkor hova lehet egyáltalán vinni a fahulladékot, ha nem akarunk szemetelni? A Körmendi úti hulladéklerakó aznap délután 2-ig volt nyitva. Morgás ide, vagy oda, könnyen elképzelhető, hogy még mindig az egyik legjobb megoldást választották.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem