Akadozik a Facebook - sokan nem tudják most használni

Többek között mi is kínlódunk vele.
Mint kiderült, globálisan jelentkező problémáról van szó, mely nem csak az Egyesült Államokat, hanem Európát is érinti. A hvg.hu szerint ma délután 4 órakor kezdett kritikussá válni a probléma, habár mi már fél órával előtte belefutottunk abban a hibába, hogy elég nehezen sikerül posztot közzétenni. Legalábbis sokszor kell próbálkozni, mire egyszer összejön. A hibaüzenet általában ennyi:
Nyugat.hu
A lap szerint akadnak, akik csak bizonyos funkciókat nem érnek el – például nem tudnak új bejegyzést közzétenni –, mások be sem tudnak lépni a két szolgáltatás felületére. A DownDetector státuszfigyelő oldal szerint a gond globális: az Egyesült Államok mellett Európa, sőt még Ázsia felhasználóinál is jelentkezik.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech