Akkor most már itt is vannak?

Tíz rejtélyes azonosítatlan tárgy tűnt fel egyszerre az égen.

Újabb rejtélyes videók láttak napvilágot, amire az UFO-hívők egyből felkapták a fejüket - írta a Daily Star. Ezeket ráadásul nem más, mint a NASA tette közzé, bár valószínűleg nem gondolták, hogy ekkora felfedezést közölnek, ugyanis a Nemzetközi Űrállomásról fogható élő közvetítés során tűntek fel a fekete pontok.

A misztikus pöttyöket a MBB333 nevű idegenvadász szúrta ki, aki úgy véli, a flotta nem véletlenül tűnt fel a felvételeken. A gömbszerű anomáliák a felvétel szerint látszólag megpróbálnak kör alakba elrendeződni repülés közben. Az UFO-szakértő szerint a pontok nem űrhajók, hanem valamiféle felderítő-szondák, amikkel adatokat gyűjtenek rólunk a földönkívüliek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech