Akusztikus elszigetelődéssel indítottuk be a fesztiválszezont Szombathelyen

Kitelepültünk a Perint-partra, hogy egy kicsit együtt bulizzunk az olvasóinkkal. Mutatjuk, milyen volt a II. Perint Sziget Fesztivál.

2024. április 12-én nem egy szokványos eseményre invitáltuk olvasóinkat, hiszen új fokozatba kapcsoltuk a Nyugat.hu zenei minifesztiválját, a Perint Sziget Fesztivált. Ezúttal a sziget helyett a partot vettük birtokunkba, hogy egy zenés piknikkel ünnepeljük meg az életet és a szabadságot. Ebben a Nemvagyokazapád, a Gonzo Vibe és a Will Burn voltak segítségünkre. A remek zenék pedig értő közönségre találtak a patak melletti zöldben. Köszönjük, és ígérjük, lesz még folytatás!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra