Áldatlan állapotok a szombathelyi piac mögött

Olvasónk szemétről, galambtetemekről és borzalmas viszonyokról számolt be.

Véleményem szerint érdemes lenne foglalkozni azzal a témával, hogy a Szent Márton utcában, a Fidesz-iroda előtt és környékén milyen áldatlan állapotok vannak:

döglött galambok, szeméthegyek, esőben sár, gidres-gödrös mindenhol a járda, galambürülék mindenhol. Ezek az állapotok a Szent Márton utca 8. számnál található, a piac felőli oldalon.

Áldatlan állapotok a piac mögött
Kupacban a galambürülék
BZ

Megnéztük, valóban van szemét és némi galambnyom. Tetemet mi nem találtunk, ürüléket annál inkább. Az itt lakók nagy örömére csupa kosz a környék, nem a legjobb állapot a nyári vakáció kezdetén.

Áldatlan állapotok a piac mögött
Szomorú szemét szúrja a szétszórt szemét...
BZ

Olvasónk, Dávid - úgy tippeljük, egy környékbeli lakó - megkereste Kelemen Krisztián képviselőt, aki, bár nem az ő körzetéhez tartozik ez a rész, azt ígérte neki, mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy kitakarítsák a területet. Mi is kíváncsian várjuk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem