Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Magas állami kitüntetést kapott Parais István, az Agora Savaria volt igazgatója

A Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést kapta meg.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

"Szombathely város kulturális értékeinek megőrzését és közösségi életének fejlesztését számos rendezvénysorozat megszervezésével szolgáló több évtizedes munkája elismeréseként" - áll a kitüntetés indoklásában.

Parais István
Bonyhádi Zoltán

Parais Istvánnak a Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetést adományozta Áder János köztársasági elnök - derül ki az Agoravolt igazgatója Facebook-posztjából. Mint írja, a kitüntetést tegnap, azaz október 26-án a Pesti Vigadóban Kásler Miklós minisztertől a fia, Parais Bálint vette át.

Tegnap rangos állami kitüntetésben részesültem. Orbán Viktor miniszterelnök úr előterjesztésére Áder János köztársasági...

Közzétette: István Parais – 2020. október 27., kedd

Parais István lapunk kérdésére elmondta, nagyon megtisztelőnek tartja az elismerést, jó érzés, úgy véli, a több évtizedes folyamatos munka eredménye. A kultúraépítő, kultúrában, művészetben betöltött szerepét, abban való hitét tükrözi - mondta Parais.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés