Állítólag három napja nincs távfűtés Szombathely belvárosában

Egy levelet kaptunk a szerkesztőségünkbe, miszerint három napja nincs fűtés Szombathely belvárosában. Olvasónk telefonon tett bejelentést a Szombathelyi Távhőszolgáltatónál, ahol műszaki hibára hivatkoztak, de többet nem árultak el.

"A távhő műszaki hibára hivatkozott, ma azt a tájèkoztatást kaptam keresik a hibát! Bár nem tudom meddig lesz ez így? A távhőt felhívtam, a hölgy tájèkoztatott: válogassam meg a szavaimat!"

Akadozik a fűtés Szombathely belvárosában
Bonyhádi Zoltán

A levélben azt is hozzáteszi, hogy a lakók napok óta fáznak, a megkeresésekre pedig érdemi válaszokat nem kapnak:

"Három napja nincs fűtès! A lakók fáznak! Választ nem kapunk, csak annyi ,hogy dolgoznak a hiba elhárításán, ma èpp keresik a hibát!"

Lapunk is hiába próbálta egyelőre elérni a céget telefonon és e-mailben, de egyelőre nem kaptunk választ a kérdéseinkre. Amennyiben reagálnak, természetesen közzétesszük.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem