Ismeretlen funkcióra hivatkozva korlátozza a felhasználókat a Facebook – írja a 24.hu.
A lap több munkatársa és a munkatársak ismerősei is arról számoltak be, hogy a közösségi oldal tiltós/blokkolós üzenettel fogadta őket szerda reggel.
Ebben az áll, hogy egy funkciót a „megengedettnél intenzívebben használtak”.
Hogy ez pontosan mit jelent, azt nem közli a Meta. A lap azonban úgy gondolja, hogy a cég akkor kezdi el „büntetni” a felhasználókat, ha rövid időn belül több linket osztanak meg a Messengeren keresztül.
Szerkesztőségünkben egyelőre nem tapasztaltunk hasonlót.
Tartsd életben a helyi nyilvánosságot!
A független és szabad újságírás ezután is fontos marad! Sok dolgunk lesz a múlt feltárásával, a mindenkori hatalom ellenőrzésével és azzal, hogy továbbra is egy olyan országért dolgozzunk, ahol valódi jogait vannak és ahol a tetteknek következménye van.
A Nyugat.hu-t többféle módon támogathatod. Tedd meg!