Asztalkő - Új, öt falut érintő fesztivál indul Kőszeghegyalján

A szeptember eleji ingyenes eseménysorozat a zenére, a művészetre és a gasztronómiára épül.

„Nálunk ér véget a nyár!”, „Három nap, öt település” – Többek között ezekkel a szlogenekkel indul a szeptember 1-3. közötti hétvégén Kőszeghegyalja új fesztiválja.

„Pop, folk- és jazz zene, hazai legendás énekesek, tehetséges néptáncegyüttesek, népdalkörök feledhetetlen műsora, hagyományőrző mesterségek bemutatkozói, különleges hangszerek és megszólaltatóik, szórakoztató színházi előadások, gyerekműsorok és gyermekfoglalkozások, fantasztikus helyi borászok és szolgáltatók érdekes, hasznos előadásai, sportolókkal, zenészekkel történő interaktív pódiumbeszélgetések váltják egymást Kőszeghegyalja öt mesés helyszínén”

– olvasható Vas vármegye hivatalos Facebook-oldalán.

Az öt érintett település Bozsok, Cák, Kőszegdoroszló, Kőszegszerdahely és Velem, melyek közül Velem látszik a központi helyszínnek.

Asztalko.hu

Szeptember 1-jén (pénteken), a nyitónapon például itt lép fel Sebestyén Márta, másnap (szeptember 2., szombat) pedig a Soulwave és Charlie ad koncertet ugyancsak Velemben.

De a másik négy településen is számos zenei, színházi, családi és gasztronómiai esemény lesz. A részletes program a fesztivál honlapján.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló