Átadták az új Haladás stadiont, mégsem lehet használni

300 fiatal focista várja, hogy bemehessenek edzeni.

Egy olvasónk írt nekünk nemrég egy feldühödött e-mailt. Azt mondja, hogy az átadás ellenére mégsem készült el a Haladás Sportkomplexum.

Közel 300 gyerek nem tud sportolni sehol mert nem engedik be őket a most átadott 15,6 milliárdból készült létesítménybe. Úgy volt, hogy november 13-án kezdődnek az edzések a fiatal focistáknak a teremben, de ezt eltolták november 20-ára. Állítólag az üzemeltető akkor se akarja beengedni őket csak az időt húzza. Újra munkaterület lett a beruházás de egyesek szerint ez nem igaz a sportcsarnokban semmilyen munkát nem végeznek már. A gyerekeknek szünetelnek az edzések a szülők tanácstalanok és felháborodottak. Hogy is van ez??

Stadionavató ünnepség a Haladás Sportkomplexumban
Vágvölgyi Bálint
Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Erről nemrég egy közlemény is megjelent a hsvsefoci.hu oldalon, amelyben arról tájékoztatják a szülőket, újra munkaterület lett a sportkomplexum, garanciális javításokat végeznek benne.

A teljes közlemény itt olvasható:

Edzések!

Szakosztályunk az alábbi tájékoztatást kapta a mai napon a Haladás VSE vezetőségétől:

Kedves Szülők!

A Haladás vezetősége 2017. november 10-én egyeztetést folytatott a Haladás Sportkomplexumot üzemeltető cég ügyvezető igazgatójával a hétfőre tervezett beköltözés részleteiről.

Azt a tájékoztatást kaptuk azonban, hogy a kivitelező cég a területet 2017. november 20-ig garanciális javítások végett munkaterületté nyilvánította.

Edzéseket így csak a fent írt időpont után tudunk tartani munkacsarnokunkban.

Kérjük megértéseteket és türelmeteket!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mind a Sportkomplexum mind a Kenderes utca pályáit mihamarabb el tudjuk foglalni, melyek méltó helyei lesznek minőségi utánpótlás bázisunk fejlődésének!

Köszönettel: Foki Róbert

Nagyon sajnáljuk, hogy mintegy 300 sportolónk immár második hete nem tud edzéseket végezni. Bízunk benne, hogy záros határidőn belül megoldódik a helyzet, addig ismételten arra kérünk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten sportoljon minél többet!

Haladás VSE Labdarúgó Szakosztály

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Felavattuk a Hali-stadiont! Itt újranézheti élő közvetítésünket

Szombathely nagy eseményének második felvonása.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem