Átadták az új Haladás stadiont, mégsem lehet használni

300 fiatal focista várja, hogy bemehessenek edzeni.

Egy olvasónk írt nekünk nemrég egy feldühödött e-mailt. Azt mondja, hogy az átadás ellenére mégsem készült el a Haladás Sportkomplexum.

Közel 300 gyerek nem tud sportolni sehol mert nem engedik be őket a most átadott 15,6 milliárdból készült létesítménybe. Úgy volt, hogy november 13-án kezdődnek az edzések a fiatal focistáknak a teremben, de ezt eltolták november 20-ára. Állítólag az üzemeltető akkor se akarja beengedni őket csak az időt húzza. Újra munkaterület lett a beruházás de egyesek szerint ez nem igaz a sportcsarnokban semmilyen munkát nem végeznek már. A gyerekeknek szünetelnek az edzések a szülők tanácstalanok és felháborodottak. Hogy is van ez??

Stadionavató ünnepség a Haladás Sportkomplexumban
Vágvölgyi Bálint

Erről nemrég egy közlemény is megjelent a hsvsefoci.hu oldalon, amelyben arról tájékoztatják a szülőket, újra munkaterület lett a sportkomplexum, garanciális javításokat végeznek benne.

A teljes közlemény itt olvasható:

Edzések!

Szakosztályunk az alábbi tájékoztatást kapta a mai napon a Haladás VSE vezetőségétől:

Kedves Szülők!

A Haladás vezetősége 2017. november 10-én egyeztetést folytatott a Haladás Sportkomplexumot üzemeltető cég ügyvezető igazgatójával a hétfőre tervezett beköltözés részleteiről.

Azt a tájékoztatást kaptuk azonban, hogy a kivitelező cég a területet 2017. november 20-ig garanciális javítások végett munkaterületté nyilvánította.

Edzéseket így csak a fent írt időpont után tudunk tartani munkacsarnokunkban.

Kérjük megértéseteket és türelmeteket!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy mind a Sportkomplexum mind a Kenderes utca pályáit mihamarabb el tudjuk foglalni, melyek méltó helyei lesznek minőségi utánpótlás bázisunk fejlődésének!

Köszönettel: Foki Róbert

Nagyon sajnáljuk, hogy mintegy 300 sportolónk immár második hete nem tud edzéseket végezni. Bízunk benne, hogy záros határidőn belül megoldódik a helyzet, addig ismételten arra kérünk mindenkit, hogy a lehetőségeihez mérten sportoljon minél többet!

Haladás VSE Labdarúgó Szakosztály

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Felavattuk a Hali-stadiont! Itt újranézheti élő közvetítésünket

Szombathely nagy eseményének második felvonása.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem