Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Már a rendőség is nyomoz a bizarr Derkovits-lakótelepi kajadobálás ügyében

Rendszeresen beterítenek egy-egy ott parkoló autót mindenféle maradékkal.

Egy visszatérő problémáról mesélt a közelmúltban egyik olvasónk a szombathelyi Derkovits lakótelepről. Elmondása szerint valaki éjszakánként azzal szórakozik, hogy kajacsatát rendez az ott parkoló autókkal.

A Bem József utca egyik tömbházának parkolójában ugyanis rendre botlik olyan autókba az ember, melyek különböző dolgokkal, főként ételmaradékkal vannak teledobálva.

Olvasó

„Szerencsémre nem az én autóm volt, de gondolom senki sem örül, amikor reggel munkába induláskor ezzel szembesül” – meséli.

Olvasónk azt mondja, hogy az áldozat mindig más, de a hely ugyanaz. A minap például egy fehér autó volt beterítve, a tulajdonosa pedig ki is hívta a rendőrséget.

Olvasó

Tavaly óta állítólag többször is jelezték a problémát, amikor viszont rákérdeztünk erre a rendőrségnél, Cser Zsófia Vas megyei sajtóreferenstől megtudtuk, hogy „a tavalyi esettel kapcsolatban sem a Vas Megyei Rendőr-főkapitánysághoz, sem a Szombathelyi Rendőrkapitánysághoz nem érkezett bejelentés, vagy feljelentés.”

Az újabb eset azonban már más, merthogy:

"a Szombathelyi Rendőrkapitányság garázdaság gyanúja miatt büntetőeljárást indított"

- közölte a szóvivő.

Viszont tekintetettel arra, hogy egy folyamatban lévő eljárásról van szó, bővebb információval nem szolgálhatnak.

Olvasó

A kérdés már csak az, hogy vajon ennyire unalmas az élet arrafelé, vagy az nem tetszik valakinek, hogy egyesek szinte közvetlenül a háztömb mellé, a járda mentén parkolnak?

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra