„Autót tartasz, vagy tehenet?”

Vitézy Dávid 45 másodpercben összefoglalja, mi a baj az autókkal.

Vitézy Dávid volt már közlekedésért felelős államtitkár és a BKK vezérigazgatója is.

De nem is annyira egykori pozíciói, hanem beszédjeinek tartalmai miatt érdemes odafigyelni rá. Kevesen vannak ugyanis, akik annyira értenek a tömegközlekedéshez, mint ő, ráadásul ezeket a szakmailag bonyolult érveket képes mindenki számára érthető formába önteni.

Néhány nappal ezelőtt került fel a YouTube-ra a Brain Bar 2023 fesztiválon elhangzott beszélgetés, amelyből itt van 45 másodperc.

Ebben a szakember egyrészt elmagyarázza, hogy miért nem racionális, hogy mindenki autót tart, másrészt miért kibékíthetetlen az ellentét az autók és a belvárosok között.

Autót tartasz, vagy tehenet? Vitézy Dávid a BrainBar-on
byu/fuckcarsHungary inhungary

A teljes 33 perces beszélgetést itt lehet megtekinteni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech