Az egy dolog, hogy hülyén parkol valaki, de mi van akkor, ha nincs már hova állni?

Esti helyzetkép a Derkovits-városrészről.

Olvasónk, András küldött nekünk levelet, nagyon felbosszantotta, amit a Váci Mihály utcában tapasztalt. Méghozzá ez:

A kereszteződéstől minimum 5 méterre szabadna parkolni
Olvasónk, András

Azt írja, kocsival is alig lehet bemenni és kikanyarodni, baj esetén a mentő szerveknek ez még problémásabb lehet.

Gyakran emlegetett téma Szombathelyen az, hogy túl sok az autó, és túl kevés a parkolóhely. Ez egyébként nem mentesíti az tulajdonosokat attól, hogy szabályosan álljanak meg. Szóval légyszi. Inkább egy kis séta, mint ez:

Videó: életmentőket akadályozott a tiltott helyen parkoló BMW Szombathelyen

A mentő csak trükközve tudott felhajtani a járdára, hogy megközelíthesse a társasház bejáratát. A magas padka így is elérte a jármű hátulját. A fiatalember, akihez riasztották őket nem sokkal később a kórházban elhunyt. Nem véletlenül található "különösen veszélyes hely" útburkolati jellel ellátott terület sok társasház mellett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem