Az idei első szombathelyi hóember

Olvasónk műve és öröme.

Az idei első hóember készítője Cseszkó Míra. A 25 éves Jászfényszarui lány a barátjához érkezett a hétvégén vendégsébe. Mírát mindig is lenyűgözte a hó, és ezen a napon különösen boldog volt, amikor kinézett az ablakon, és láthatta, hogy esik a fehér csoda.

Rávette a barátját, hogy szakadó hóesésben induljanak el sétálni. A túra olyan jól sikerült, hogy elkészült az idei első hóember is közben. Nem is akármilyen méretű legalább 165 cm magas lett a hóember.

A lány bevallása szerint életében nem épített még ilyen hatalmas hóbabát. Sajnos az első pár próbálkozás kudarcba fulladt. Aztán egy apró minta után sikerült a projekt. A középső elem mindig csak kínok árán került a megfelelő helyre. Élete egyik legszebb pillanata volt mikor végre sikerült.

A barátja szerint újra előtört belőle a kisgyermek. Csak annyit kívánnék, hogy mindenki minél többször élje át az élet apró csodáit. A kötelező fotó után sorra érkeztek a járó kelők. Mindenki képet akart készíteni a remekművel. A hóember megtekinthető az emlékmű lábánál. Ameddig az időjárás és a hóember gyilkosok engedik.

Az idei első hóember
Olvasó
Az idei első hóember
Olvasó
Az idei első hóember
Olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem