Az ország egyik leggazdagabb embere vette meg a Savaria Szállót

A szombathelyi polgármester úgy tudja, NER-közeli az új tulajdonos.

NER-oligarcha vette meg a Savaria Nagyszállót - jelentette ki a mai közgyűlésen Új cég buszai járnak majd Szombathelyen, összevonták az Agorát és a Médiaközpontot, mehet a stadion államosítása 2021. June 24. 08:43 Nemény András szombathelyi polgármester.

A téma Takátsné Tenki Mária képviselő (Fidesz) kérdésére jött elő. Az is kiderült, hogy keresték a tulajdonost, de a megkeresésre nem reagált.

Hogy Szombathely ikonikus épületének ki az új, titokzatos gazdája, azt egyelőre nem tudni, a polgármester annyit árult el, hogy bent van az ország 10 leggazdagabb embere Mit gondol, ki lett idén a leggazdagabb magyar? Nem fog meglepődni 2021. February 03. 07:46 között.

Józing Antal

Az épület adás-vétele már a kezdetektől bővelkedett furcsaságokban. Tavaly, év elején jelentkezett be érte a titokzatos békéscsabai Krosnow Property Kft., de nem volt világos hogyan volt képes előteremteni a nettó 470 millió forintos vételárat, ami több mint 100 millióval több volt, mint a meghirdetett ár.

Nagyszálló Szombathely 2009
Nézzék meg belülről a hotelt, pár éve készült képgalériánkban!
Nagy Ákos Balázs

Később sokáig nem is fizetett a cég. Már majdnem mindenki blöffre gyanakodott, sőt, rendőrségi vizsgálat is indult, mikor is kiderült Megvették a szombathelyi Nagyszállót! 2020. October 22. 19:31 , hogy megtörtént a vételár utalása.,

Valami azt súgja, hogy a történet újabb nagy fejezete következik most.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Gazdaság

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t