Az utca embere a katáról: „A magyar nép jobbat érdemelne”

Nem egyformán izgatja a városlakókat.

Napok óta lázban tartja az egész országot az új KATA-szabályzás Megjelent az új katatörvény, itt vannak a részletek 2022. July 19. 09:08 , melynek értelmében több egyéni vállalkozó is kieshet a kedvezőbb adózási rendszert élvezők közül. A szigorítás miatt a fővárosban Kata-tüntetés Budapesten: zúg a "mocskos Fidesz", megbénították a forgalmat a Nyugatinál (frissítve) 2022. July 13. 20:25 és több vidéki nagyvárosban – köztük Szombathelyen is Szerda délután folytatják a katatörvény elleni tüntetést a Kossuth téren 2022. July 13. 12:00 – tüntetések kezdődtek.

A módosítást azóta már az Országgyűlés megszavazta Megszavazta a parlament az új katatörvényt 2022. July 12. 15:29 , a köztársasági elnök pedig szentesítette Novák Katalin aláírta az új katatörvényt 2022. July 18. 19:32 is: így szeptembertől más világ jön majd az eddig katázók életében.

A jogszabály elfogadása után pedig mi is kimentünk az utcára, hogy megkérdezzük a szombathelyieket, mit gondolnak az adózási rendszer átalakításáról és az ezzel kapcsolatos tüntetésekről, hídlezárásokról.

Azt eláruljuk, hogy hogy nem volt egyszerű megszólaltatni az embereket az új adózási formáról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Video