Facebookon keresnek szállást a mentők nyárra a Balaton délnyugati részén

Percek alatt kaptak ajánlatokat a segítőkész emberektől.

Hétfőn délután fél ötkor kért segítséget egy mentős a Facebookon. Mint írta, adminisztrációs okok miatt jelenleg szállás nélkül maradt a Balaton dél-nyugati területét ellátó nyári plusz kiemelt szárazföldi mentőegységük.

Három főnek (orvos-mentőtiszt, mentőápoló és mentőtechnikus) számára keresnek szállást Fonyód és vonzáskörzetében, június 26. és augusztus 29 között.

Pár óra alatt 25 komment érkezett a poszthoz, szinte mindegyik segítséget ajánlott. Volt, aki információval, telefonszámmal akart segíteni, de olyan is akadt, aki ingyen kínált szállást a három mentősnek.

És ez így, a kommentekkel együtt egy szép történet lett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem