Neves házak után neves utczák – Megjelent Balló László új, Szombathelyről szóló könyve

A Berzsenyi Könyvtárban mutatták be.

Szombat délután ünnepélyes keretek között bemutatták Balló László legújabb, Szombathelyről szóló kötetét, mely a Neves utczák – Barangolás térben és időben címet viseli.

A bemutatón beszélgettek az íróval is.
Berzsenyi Dániel Könyvtár/Facebook

A Berzsenyi Dániel könyvtár Facebook-oldalának beszámolója szerint sokan voltak kíváncsiak a szombathelyi származású költő legújabb kötetére. A bemutatón jelen volt Putz Attila önkormányzati képviselő, a Kulturális, Oktatási és Civil Bizottság elnöke, közreműködött Szabó Tibor, a Weöres Sándor Színház igazgatója és Bujtás Ervin dalszerző, előadóművész is, míg az új könyvről Kelemen Zoltán színművész, valamint Feiszt György nyugalmazott főlevéltáros beszélgetett Balló Lászlóval.

Szép számmal jelentek meg érdeklődők a bemutató.
Berzsenyi Dániel Könyvtár/Facebook

Az írónak több könyve is megjelent már, az első, várostörténettel foglalkozó alkotást 2021 decemberében mutatták be, ennek keletkezéséről podcast-sorozatunkban maga az író beszélt még tavaly év végén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra