Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Állandó harcot folytatnak a csikkekkel, amiket a középiskolások füstöltek el

A szombathelyi Zsidó Hitközség gondnoka szerint ők szórják tele szeméttel a Batthyány teret.

Bő cigicsikktermésről árulkodó fotót kaptunk olvasóktól, ami a szombathelyi Batthyány téren, a Zsidó Hitközség épülete előtt készült. A hitközség gondnoka azt mondta, a látvány mindennapos. A közelben található két középiskola a Horváth Boldizsár Szakközépiskola és a Kanizsai Dorottya Gimnázium diákjai naponta többször tesznek kitérőt a tér fele, hogy rágyújtsanak, a dekket azonban nem a szemetesbe dobják, hanem egyszerűen a földre. A gondnoknak így minden nap legalább kétszer kell söpörnie.

Csikk halmaz a szombathelyi Batthyány téren
nyugat.hu/olvasó

A Hitközség embere arról is beszámolt, hogy már jelezte a problémát az iskolák igazgatóinak is, ám egyelőre semmi sem változott az ügyben. A fotó egyébként szerda délután készült.

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra