Állandó harcot folytatnak a csikkekkel, amiket a középiskolások füstöltek el

A szombathelyi Zsidó Hitközség gondnoka szerint ők szórják tele szeméttel a Batthyány teret.

Bő cigicsikktermésről árulkodó fotót kaptunk olvasóktól, ami a szombathelyi Batthyány téren, a Zsidó Hitközség épülete előtt készült. A hitközség gondnoka azt mondta, a látvány mindennapos. A közelben található két középiskola a Horváth Boldizsár Szakközépiskola és a Kanizsai Dorottya Gimnázium diákjai naponta többször tesznek kitérőt a tér fele, hogy rágyújtsanak, a dekket azonban nem a szemetesbe dobják, hanem egyszerűen a földre. A gondnoknak így minden nap legalább kétszer kell söpörnie.

Csikk halmaz a szombathelyi Batthyány téren
nyugat.hu/olvasó

A Hitközség embere arról is beszámolt, hogy már jelezte a problémát az iskolák igazgatóinak is, ám egyelőre semmi sem változott az ügyben. A fotó egyébként szerda délután készült.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra