A BBC szerint csalódás a Netflix Harry és Meghan sorozata, de egy jó jelenet legalább van benne

Meghan bemutatja, hogy üdvözölte a királynőt.

A kettejük által egymásért vállalt áldozatról, a Buckingham-palota falai mögött máig érvényes merev protokollról, a Meghan és Diana közötti hasonlóságokról esik szó sok minden más mellett abban a dokumentumfilm-sorozatban, amelynek első három része csütörtökön jelent meg a Netflixen – írja az MTI londoni tudósítója.

A Harry & Meghan címet viselő, 55 perces epizódokból álló sorozat forgatása tavaly tavasszal kezdődött és idén augusztusban ért véget.

A sorozatot hosszú hetek óta feszült figyelemmel várta a világ, különös tekintettel arra, hogy Harry és Meghan 2020 márciusában felhagyott a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával, és első gyermekükkel, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral együtt Kaliforniába költöztek.

Résztet a sorozatból
Netflix

Harry és a királyi család többi magas rangú tagja között azóta is feszült a viszony. Különösen feltűnő ez a feszültség és elhidegülés Harry és bátyja, Vilmos trónörökös - az Egyesült Királyság majdani uralkodója - között.

Éppen ezért mindenki valami vagy dobásra számított, hasonlóra, mint Diana hercegnő interjúja a BBC-n vagy Károly herceg vallomása a hűtlenségéről.

Ezt a várakozást erősítette, hogy Harry és Meghan tavaly meglehetősen őszinte interjút adott Oprah Winfrey műsorában, amiben a király család rasszizmusáról beszéltek.

Ez utóbbi téma a sorozatban is szóba került, de mindezek ellenére a BBC szerint „csalódást keltő” a sorozat, egyrészt mert egyoldalú, másrészt mert adós marad a nagy leleplezésekkel.

Egy jelenet azért mindenképpen érdekes. Meghan ironikusan és meglehetősen tiszteletlenül bemutatja, hogyan kellett üdvözölnie a királynőt.

A brit királyi család tagjai eddig nem kívánták kommentálni a sorozatban elhangzottakat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra