Beázik a szombathelyi kórház 11 éve átadott sürgősségi tömbjének épülete

Biológiai hulladéktárolókkal próbálják felfogni a vizet a folyosón.

Beázik a szombathelyi kórház sürgősségi tömbje - jelentette olvasónk, aki fotókat is küldött A képeken látszik, hogy biológiai hulladéktárolókkal próbálják felfogni a plafonból csöpögő vizet.

Beázik a sürgősségi
Olvasó

Olvasónk 20-30 ilyen tárolót látott a tömb 4-5 helyszínén, van, ahol olyan nagy területen ázott el a plafon, hogy tíz tárolóedény sem elég.

Ázik a sürgősségi
Nyugat.hu

A betegek hüledeznek, többen is azt mondták, nem hiszik el, hogy az új, modern épületben ez megtörténhet, olvasónk szerint többen is a stadionokat emlegették, hogy helyettük a kórházakra kellett volna pénzt adni.

Ázik a sürgősségi
Nyugat.hu

A sürgősségi tömböt 2007-ben adták át Átadták a Markusovszky sürgősségi tömbjét 2007. June 08. 21:25 , három év alatt készült el uniós és állami támogatásból, 2,5 milliárd forintba került. A Vas megyei önkormányzat 130 millióval támogatta a beruházást.

Ázik a sürgősségi
Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem