Bejártuk a VOLT helyszíneit

Két év kihagyás után tér vissza a Leghűségesebb Város fesztiválja, melyen Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán utoljára lát el főszervezői feladatokat.

"Mindenütt jó, de legjobb Sopron" , ez a szlogen két évig csak emlékeinkben élt, de két év kihagyás után végre visszatért a Telekom VOLT Fesztivál a Leghűségesebb Városban. Módosított elrendezéssel, részben új színpadokkal, színvonalas előadókkal és rengeteg újdonsággal találkozhatnak a látogatók a Lőverekben. Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert főszervezők idén utoljára állnak a fesztivál élén, de ígéretük szerint a továbbiakban is egyengetik a rendezvény útját. Idén azért még kitettek magukért, idén valamivel több élő zenét hoztak el a fesztiválra, de azért az elektronika is megjelenik természetesen.

Keszei László

"A célunk az, hogy az élő zene megkülönböztetett ünnepeként készüljenek Sopronba, akár vendégeink, akár a fellépők, legyen szó a színpadi programról, a kísérő eseményekről, vagy éppen a Sopront érintő történésekről. A kétéves kihagyás utáni visszatéréssel nagyon magasra tesszük a lécet. A kezdetek óta jellemző a VOLTra a kifejezetten erős élő zenei vonal, a hazai- és nemzetközi sztárokat felvonultató lineup. A 2022-es Telekom VOLT programja ehhez képest is egy komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét." -mondta el Lobenwein Norbert, az egyik főszervező.

Keszei László

Fülöp Zoltán, a másik főszervező hozzáfűzte: "Az idei VOLT a harmincadik lenne, ha nem számoljuk a két év kihagyást. Sokan kérdezik, hogy a jubileumot ünnepeljük-e valami különleges programmal? Leginkább azt tartjuk ünnepi pillanatnak, hogy végre elindul a VOLT és úgy lehetünk együtt a Hűség Városában, ahogy az majd' három évtizede annyira szeretik a vendégeink."

Keszei László

A délelőtti sajtóbejáráson egyébként a két alapító-főszervező mellett részt vett Filutás Anna is, aki szintén főszervezői feladatokat lát el, Farkas Ciprián, Sopron Megyei Jogú Város polgármestere, valamint Simon István és Csiszár Szabolcs alpolgármesterek is.

Kattintson a képre a galériához!

VOLT Fesztivál 2022 sajtóbejárás
Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra