Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Embertelen állapotokra panaszkodnak a szombathelyi Berzsenyi tér környékén

Hétfőn kezdődött az átépítés, egy olvasónknál már betelt a pohár.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük olvasónk levelét:

Sokat gondolkodtam megírjam-e Önöknek problémánkat, mert nem szeretnék nagy felhajtást csinálni az egészből, de betelt a pohár, mert embertelen ami itt történik.

Szombathelyen a Szily János utcában lakom. Hétfőn elkezdődött a Berzsenyi tér átépítése, lezárták a Széchenyi utcát, lehetetlenítették a közlekedést. Első pár napban még megoldható volt, de mára már szó szerint gyalogosan is lehetetlen a közlekedés. Az emberek bevásárolni sem tudnak eljutni, a feltúrásoknak köszönhetően hangyák lepték el a lakásokat és nekem a munkámat is veszélyeztetik, a megélhetésemet. Már szó szerint az utca másik oldalára is születni kell!

Mészáros Zsolt

Felhívtam ma a Városházát, bejelentést tettem, de természetesen semmit sem fognak csinálni, nem igazán érdekli őket a problémánk. Közölték, hogy ez az állapot csak ideiglenes, de mindenki tudja, hogy a munkavégzés december 30-ig biztosan tartani fog. Tisztában vagyok azzal, hogy egy ilyen átépítés ezzel jár, de véleményem szerint nem egyszerre kellett volna mindent feltúrni.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra