Beújított egy énekesnőt a Plazmabeat a legújabb videoklipjéhez

Így már ketten fújják, hogy Küzdenem kell.

Küzdenem kell, ezzel az új dallal jelentkezett a szombathelyi Plazmabeat zenekar, akik a friss dalhoz egy vendégénekesnőt is szerződtettek.

Niki és Grag mellett azt a Kocsis-Alföldi Alexandrát lehet látni, akit számtalan helyi formációból lehet ismerni. Legutóbb a Soulution zenekarban énekelt, azóta több saját produkcióban lehetett látni A szombathelyi énekesnő úgy énekli Kovács Kati dalát, hogy tátva marad a szád 2017. January 16. 14:54 .

Na de mutatjuk máris a Plazmabeat legfrissebbjét:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra