Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Bezárt a termelői piac az MMIK-nál, ne is keresse!

Olvasónk a mai napon csalódottan vette tudomásul, hogy csak hűlt helyét találta a szombathelyi termelői piacnak az MMIK előtt.

A helyzet az, hogy a piac bezárt, mégpedig azért, mert mint az MMIK ajtajára kiragasztott - kollégánk által lefotózott - tájékoztatóból kiderül: a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetősége felelős munkáltatóként az elmúlt időszakban bevezetett kormányzati intézkedésekre tekintettel március 16-tól határozatlan időre bezáratta. A piac tehát ezen a helyszínen már egy ideje nem üzemel. Két hete jártunk ott utoljára, akkor ez a látvány és hangulat fogadott minket Egy kis falu a város közepén - Meglátogattuk a termelői piacot 2020. March 16. 19:42 . Most viszont már csak ezzel a táblával találkozhatnak az érdeklődők, már ha észreveszik:

Zárva a termelői piac
Tánczos Mihály

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra