Szél fútta Big Band Fesztivál Szombathelyen

Szánjuk bánjuk, de fényképező masinánk hangot nem rögzített. Aki ott volt sejti miért, aki nem, érje be a képekkel. Na persze senkinek sem rójuk fel a hiányzást, a forralt bor és a tea nekünk is sűrűn melegítette kezünk, míg a széllel dacoló „big band-ek” hallójáratunk.
Kanona Band (Sárvár)
Fújták reggeltől estig. Katt a képekért!
sadness

Harmad ízben rendezte meg a Big Band Fesztivált a szombathelyi Isis Big Band, azzal a nem titkolt céllal, hogy városunk nevét annyira kössék majd ehhez a fesztiválhoz, mint a Lamatin Jazz Fesztiválhoz, vagy épp a Savaria Történelmi Karneválhoz. Másik céljuk, hogy benépesüljön a megyeszékhely Fő tere, nem miattuk hiúsult meg. Késő októberi szél sűvített a belvárosban, a hozzá illő hőmérséklettel.
Délelőtt tíztől este kilencig övék volt a tér, miénk pedig az élmény. A klasszikusoktól a Backstreet Boys slágerekig terjedt a színes paletta, a maroknyi közönség szívesen fogadott bármit.

A már említett hangot nem rögzítő gépünk képein keresztül kürtöljük mi szét a világba, Szombathelyen Big Band Fesztivál volt, van és lesz jövőre is. Kattanjon bátran a galériára!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra